(ВІДЕО) Фронтмен гурту «СКАЙ» дарує позитив та надихає прикордонників

НАЗАД
24 червня 2021 11:46

Під час веломарафону через всю країну, з Мілового до Чопа (2151км), фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук влаштовує чудові концерти, зокрема, і для прикордонників.

Днями він побував у Житомирі, виконав легендарні хіти гурту, даруючи присутнім гарний настрій та надзвичайні емоції.

Нагадаємо, що соліст гурту «СКАЙ» Олег Собчук в рамках туру #НЕзалежний вирішив здійснити незвичайну поїздку. Взявши велосипед, він вирушив на ньому з крайньої східної до крайньої західної точки України.

Виконавці сучасних рок і поп композицій вже відвідали прикордонників на лінії розмежування, зокрема, побували у Міловому, Луганську, Мар’їнці, Маріуполі, Бердянську.

Сьогодні на виступ Олега Собчука чекають у Львові, а завтра, 25 червня, в Хмельницькому.

Надалі веломаршрут з виступами співака пролягатиме через Мукачево (26 червня), Ужгород (27 червня) та Чоп (28 червня).

Крім того, музикант планує виступити 29 червня у Чернівцях та 1 липня в Замку Любарта у Луцьку.

Варто наголосити, що Олег Собчук також є постійним учасником всеукраїнського туру #6992кмДержавногоКордону, який організував відомий військовий волонтер Юрій Тира @Iurii Tyra.

Загалом у турі взяли участь Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Злата Огнєвіч, Олександр Положинський, Іван Марунич, Олег Собчук, Роман Мацюта, Василь Логай, Антон Тіліс, Юрій та Дар'я Тира, квартет «LeonVoci», команди з «Ліги сміху» - «Загорецька Людмила Степанівна», «Кременчук», «Замок Любарта», дует «Торнадо Люкс»…

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси